Voorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Na het ondertekenen van de overeenkomst dient u binnen veertien dagen een aanbetaling te doen die gelijk is aan de helft van de overeengekomen reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk twee maanden voor de dag van vertrek in het bezit te zijn van de Gelderse Morgen. Indien de overeenkomst binnen twee maanden voor de dag van vertrek totstandkomt, dient u per omgaande de gehele reissom te voldoen.Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering vanaf de dag van boeking tot twee maanden voor de vertrekdatum bent u 50% van de reissom verschuldigd. Bij annulering binnen twee maanden voor de vertrekdatum bent u de gehele reissom verschuldigd.Verzekering

Via de Gelderse Morgen kunt u gelijktijdig met uw boeking een annulerings- en/of reis-verzekering afsluiten. Deze verzekering is ondergebracht bij de Europeesche. Als u een dergelijke verzekering afsluit, gaat u goed verzekerd op vakantie en loopt geen financieel risico bij een onverhoopte annulering. Bij gelijktijdige afsluiting van beide verzekeringen betaalt u slechts eenmaal de poliskosten.Boekingskosten

De bedragen genoemd op deze website zijn exclusief boekingskosten. De Gelderse Morgen rekent een vast bedrag per boeking. Bij boeking van meerdere arrangementen in een keer betaalt u slechts eenmaal de boekingskosten. Deze boekingskosten bedragen 19,50 Euro per boeking.Fair use voor energie (Lodge en appartement)

De Lodge is energiezuinig gebouwd, is goed geisoleerd, heeft een zonneboiler en energiezuinige verlichting, en kan daardoor met weinig energie toe. Het normale energie verbruik voor een comfortabel verblijf is inclusief.
Extreem gebruik, zoals b.v. de kachel aan voor de gezelligheid en de deuren open om de warmte weer kwijt te raken, leidt tot dusdanig extreme verbruiken voor een energiezuinige woning dat wij dit extra verbruik aan u moeten doorberekenen. De energie tabellen voor normaal gebruik liggen op kantoor ter inzage.


Wat is bij de prijs inbegrepen? - Campingtochten

* gereedstaande tent met complete inrichting
* de kosten voor de camping incl. toeristen belasting
* bagagevervoer bij alle fietsvakanties en LingeKids-avonturentocht
* bedden met dekbedden en kussens (vaste tenten in Nederland en Frankrijk en de driedaagse arrangementen)
* koelkast (alleen vaste tenten in Nederland en Frankrijk)
* informatiepakket
* routebeschrijvingen met tips voor onderweg bij fietstochten
* schoonmaakpakket met afwasborstel, afwasmiddel, schoonmaakdoekjes, lucifers en vuilniszakjes

Op sommige campings wordt een bijdrage gevraagd voor het het gebruik van warm water. Deze kosten zijn voor eigen rekening.


Wat is bij de prijs inbegrepen? - Stayokay Hostels

* de kosten voor het Hostel incl. toeristen belasting
* bagagevervoer tussen de Hostels
* diner op aankomstdag
* ontbijt, lunchpakket, diner op alle fietsdagen
* ontbijt op vertrekdag
* routebeschrijvingen met tips voor leuke bezienswaardigheden onderweg
Zijn inclusief huur van de tenten en inrichting, verblijfskosten op de camping, vervoer van uw bagage tijdens de fietsdagen en alle reisinformatie. Onze prijzen zijn exclusief huur extra materiaal/materialen, het vervoer naar de startcamping en van het ene arrangement naar het andere bij combinatietochten.

Lodge in de Betuwe                               -

In Buurmalsen, het hart van de Betuwe, 
staat een hooiberg omgetoverd tot een sfeervol vakantieverblijf.
Gelegen in een hoogstamboomgaard
en met een prachtig zwembad

Meer informatie