Omgeving

 

Bourgogne, Morvan, camping Domaine d' Ainay


Domaine d' Ainay is een wijndomein met een zeer rijke historie die terug gaat tot in de 11e eeuw. Gelegen aan de westzijde van het nationaal park de Morvan kunt u hier terecht voor al het moois en lekkers dat Bourgondië te bieden heeft. Achter het château en haar bijgebouwen vindt u de fraaie, tegen een helling gelegen, kleine camping à la ferme, waar een rustige en ongedwongen sfeer heerst. Hier wachten enkele compleet ingerichte pyramidetenten op u. Het uitzicht over de omgeving is subliem en het terrein reuzegroot; dus uw kinderen hebben ruimte. Er is een omheind zwembad en een speelveldje en tevens een speelruimte binnen, voor als het toch eens slecht weer is. In de avond kan het gezellig worden bij het kampvuur of de kleine bar naast het zwembad. 


De Nederlandse eigenaresse is een fervent paardenliefhebster, dus met deze dieren kunt u zeker kennismaken. Op de camping is een complete set baby-en peutervoorzieningen voorhanden, zodat het ook hier goed toeven is met de allerkleinsten. Ook de omgeving is meer dan uitnodigend. Met de kano over het canal Nivernais, wandelen door de prachtige natuur van de Morvan en genieten van Bourgondische culinaire genoegens zijn maar enkele van de mogelijkheden. De vele meren, rustieke dorpjes en stadjes, wijnlandgoederen, kastelen en de fraaie steden Nevers en Vezelay zorgen ervoor dat een verblijf hier niet snel zal vervelen. 

 

 

Village Moulin de Piot 

Camping Moulin de Piot ligt in een uniek natuurgebied, de vallei van de Creuse. Naast legio activiteiten (vissen, outdoor activiteiten en worhshops) biedt Moulin de Piot rust en kalmte. Moulin de Piot is een unieke en ideale camping voor gezinnen met opgroeiende kinderen.


Lodge in de Betuwe                               -

In Buurmalsen, het hart van de Betuwe, 
staat een hooiberg omgetoverd tot een sfeervol vakantieverblijf.
Gelegen in een hoogstamboomgaard
en met een prachtig zwembad

Meer informatie