Beleef de Betuwe in Buurmalsen

 De Lodge met zwembad

 

 

 dsc0625 - bewerkt 219x300

 In een hooiberg, een authentieke vierroeder, bevinden zich twee luxe 6-persoons  

 Lodges, voorzien van alle comfort van nu.

 

 Uw Lodge is ambachtelijk gebouwd met oude metselstenen,

 een prachtige rietkap, veel hout, boerenstucwerk, plavuizen

 en nostalgische stalramen.


 Het rondhout van de sparrenkap is in het zicht gebleven,

 evenals de hooibergroeden die de gehele constructie dragen.

 De hooiberg is gelegen in een prachtige hoogstamboomgaard aan

 een zij-riviertje van de Linge, en biedt dan ook volop de mogelijkheid

 om de prachtige natuur van de Betuwe te verkennen.

 Per kano, bijvoorbeeld.

Verblijf in de Lodge

reistype: In een hooiberg, een authentieke vierroeder, bevinden zich twee luxe 6-persoons Lodges, voorzien van alle comfort.
leeftijd: alle leeftijden

 

20061267De ruime en lichte woonkamer is bijzonder sfeervol ingericht met klassiek Engels antiek meubilair, gecombineerd met trendy en natuurlijke materialen. Deze combinatie zorgt voor een stijlvolle en landelijke sfeer.Prachtige eeuwenoude rode plavuizen liggen op de vloeren van de gehele benedenverdieping én zijn voorzien van aangename vloerverwarming. In het voor- en naseizoen en de winter kunt u de prachtige houtkachel/gashaard ontsteken en genieten van het mooie en warme vlammenspel. Op de benedenverdieping ligt de ruime ouderslaapkamer met uitzicht op de hoogstamboomgaard. De luxe badkamer heeft onder andere een heerlijk ligbad en een aparte ruime douchehoek, en separaat toilet.Onder de rieten kap liggen twee slaapkamers met in stijl ingetimmerde bedden.

 

De fraaie keuken is van alle gemakken voorzien. Met ingredienten die u bij de grote supermarkten in Geldermalsen kunt kopen (AH, Lidl, Aldi, Coop), kunt u de meeste heerlijke diners bereiden; in de keuken is in elk geval alles aanwezig wat u nodig heeft. Zo is er bijvoorbeeld een vaatwasmachine, oven, magnetron en 5-pits gastoestel. Op loopafstand ligt het gemoedelijke dorpje Tricht met een paar uitstekende restaurants, waarvan één met een terras aan de Linge.

 

20061299De voorzieningen voldoen volledig aan de eisen van deze tijd. Er zijn bovendien extra maatregelen getroffen die het milieu sparen. De isolatie is van extra hoge kwaliteit, hetgeen prettig is op hete én op koude dagen. In het HR-centraal verwarmingssysteem is een zonneboiler geïntegreerd. Het regenwater wordt op het oppervlaktewater geloosd. Andere voorzieningen zijn onder andere een TV met ingebouwde DVD-speler en kabelaansluiting, luxe boxspringbedden op de ouderslaapkamer, en ook prima matrassen op de bedden op de kinderkamers. U kunt, indien gewenst, permanent on line op het internet: de aansluiting is er in elk geval.

 

De omgeving is meer dan fraai. De hooiberg ligt te midden van een hoogstamboomgaard met kersen-, appel-, peren- en pruimenbomen, en hagen zorgen voor de nodige privacy, ook op uw privé terras van ruim 20 m2. Naast de hooiberg ligt een prachtig solar-verwarmd groot zwembad van 11 x 5 meter, die voldoet aan alle wettelijke eisen van een openbaar bad. Dit bad wordt door slechts drie vakantiewoningen gebruikt, dus eindelijk dat bijna prive-zwembad in uw tuin. Het bad is van juni tot ca. eind september geopend. s Avonds is het feeëriek onderwater verlicht.

 

Lodge in de boomgaard

 

Over de naastgelegen Lingedijk lopen twee mooie en beborde fietsroutes en lange afstand wandelpaden, beter bekend als LAWs. Het perceel zelf ligt binnendijks van de Linge. Een eeuwenoud zijriviertje stroomt langs de prachtige natuurlijke oevers van de boomgaard. De beide wateren worden door een monumentaal gemaaltje gescheiden. U vindt er verder een mooi terras aan het water, en via een steigertje kunt u met kanos van De Gelderse Morgen over dit prachtige watertje naar het achterland peddelen, naar het natuurgebied "de Regulieren" van het Geldersch Landschap bijvoorbeeld. Op de Linge kunt u, indien gewenst, stroomopwaarts via de Korne het ommuurde stadje Buren bezoeken of stroomafwaarts naar landgoed "de Marienwaerdt" varen. In het nabijgelegen Geldermalsen kunt u uw boodschappen doen of er een lekker ijsje halen op een warme zomeravond. Mocht u zelf geen fietsen tot uw beschikking hebben dan kunt u uitstekende fietsen huren bij de Gelderse Morgen. Zo hebben we Batavus fietsen met 7 gripshift versnellingen, kindertandems, en een burley cub aanhangkar, kortom; alles wat u nodig hebt voor een mooie en leuke fietstocht met uw kinderen.

Prijzen 2018

  week midweek weekend
Laagseizoen 590 329 369
Middenseizoen 880 495 550
Hoogseizoen 1095 n.v.t n.v.t.

N.B. Tijdens het hoogseizoen is het alleen mogelijk om per week te huren.
Wilt u uw arrangement op een afwijkende dag laten starten of eindigen (m.u.v. zomervakantie)? Dit is, onder voorbehoud, mogelijk na overleg met De Gelderse Morgen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en een prijsopgaaf contact met ons op of vul uw wensen in onder het kopje 'opmerkingen' van het boekingsformulier.
Boekingskosten bedragen 19,50 Euro per boeking.
Schoonmaakkosten bedragen 37,50 Euro per arrangement. Het meenemen van een huisdier is alleen mogelijk na overleg en tegen een schoonmaakvergoeding van 47,50 euro.
Wanneer u een combinatie-arrangement boekt, betaalt u slechts eenmaal de boekingskosten.
zie ook onze pagina over materiaalhuur

 Zwemplezier      

Startdagen 2018

De startdagen van 2018 kunnen in onderling overleg worden vastgesteld.  

 


Lodge in de Betuwe                               -

In Buurmalsen, het hart van de Betuwe, 
staat een hooiberg omgetoverd tot een sfeervol vakantieverblijf.
Gelegen in een hoogstamboomgaard
en met een prachtig zwembad

Meer informatie