Disclaimer

Niets van deze site mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ondergetekende verveelvoudigd worden. Uitgezonderd, copiëen op disk en memory benodigd voor het kunnen lezen van deze informatie.

Disclaimer

Ondanks de zorg die er aan deze informatie is besteed kunnen fouten nooit geheel uitgesloten worden, daarom kunnen er geen rechten ontleend worden aan deze informatie. Producten worden voortdurend verbeterd en aangepast aan de laatste eisen. Wij doen onze uiterste best om de wijzigingen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen via de site. Aangezien wij geen zeggenschap hebben over het internet noch invloed op de leveranciers van computers, operatingsoftware en browsers kunnen wij geen garantie geven dat op ieder moment met iedere computer en browser deze site leesbaar is.


Alle paginas en internetsites van De Gelderse Morgen houden optimaal rekening met de privacy van de bezoekers op eenzelfde manier als zouden ze langs de fysieke etalage lopen. Aan mensen die een bedrijfsetalage of showroom bekijken wordt tenslotte ook niet om hun paspoort gevraagd. De Gelderse Morgen maakt geen gebruik van trucs om informatie van de bezoeker te krijgen, noch laat De Gelderse Morgen dit andere bedrijven doen. Bezoekers tellers worden alleen gebruikt door MakingThePages b.v. om de internetsite te optimaliseren. Hiervoor worden de statistieken van de Internet Service Provider gebruikt en deze worden verwerkt met Webalizer tot globale overzichten die niet worden herleid tot individuele bezoekers. Alle door u verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Geen van de door De Gelderse Morgen of MakingThePages verkregen gegevens inclusief klantenbestanden, telefoonnummers en eMail-adressen zullen aan anderen worden verstrekt of verkocht.

 

  • Anneke van den Ham, Prinses Beatrixstraat 3, 4181 BE Waardenburg, tel 0418 652073. www.ma-solutions.nl
  • De Gelderse Morgen, Lingedijk 56 4197 HC Buurmalsen tel 0345 - 582000
  • B.W.P.M. Mauritsz, MakingThePages b.v. Burensedijk 20 4197 RH Buurmalsen, tel 0345 - 575548
  • Annemarieke Koelewijn, Jet van der Gaag, Astrid van der Werff, Bert Gorissen, Menno Grootjans, Ben van Hecke SNP
  • 3D toer, Fisheye Lienden, Bonte Morgen 1 Lienden tel 0344 - 604047
  • George Burggraaff Kornedijk 15 Buurmalsen 0345-575888
  • Bartho Hendriksen, Tekstbureau Hendriksen, toeristische producties Postbus 153 4100 AD Culemborg, tel 0345 - 521132
  • Studio 0172 - Grafisch ontwerp, Webdesign en Multimedia, Wilhelmina Druckerstraat 37, 2401 KH Alphen a/d Rijn, www.studio0172.nl

Lodge in de Betuwe                               -

In Buurmalsen, het hart van de Betuwe, 
staat een hooiberg omgetoverd tot een sfeervol vakantieverblijf.
Gelegen in een hoogstamboomgaard
en met een prachtig zwembad

Meer informatie