Het Achterhuis

0365Buurmalsen

Het Achterhuis is een heerlijk 4 persoons-appartement om een weekend, midweek, week of langere periode van de Betuwe te genieten.

Verblijf in het Achterhuis

reistype: Het Achterhuis is een heerlijk 4 persoons-appartement om een weekend, midweek, week of langere periode van de Betuwe te genieten
leeftijd: alle leeftijden

 

koeien01Het Achterhuis bevindt zich, net als de Lodge van de Gelderse Morgen, in een hoogstamboomgaard aan een zijriviertje van de Linge. Het pand waarin het Achterhuis is gevestigd is gelegen aan het zwembad. De inrichting van het Achterhuis is praktisch, sfeervol en gezellig. Zo is er o.a. een zithoek ingericht met klassiek Engels antiek meubilair, een aangename openhaard, en mooie openslaande terrasdeuren naar het grote balkon van ca. 40 m2. Dit balkon biedt een prachtig uitzicht op datzelfde zwembad en de rest van het perceel; u kijkt zelfs uit over de vele kilometers boomgaarden en weilanden in de prachtige omliggende omgeving.

 

De fraaie keuken is van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasmachine, oven en 4pits gastoestel. Op de benedenverdieping ligt de ruime ouderslaapkamer, met de mogelijkheid voor het bijzetten van een kinderbedje. Op de eerste verdieping is er nog een slaapkamer. In beide kamers staan twee eenpersoons Auping Boxspringbedden, voor een heerlijke nachtrust. De badkamer heeft onder andere een zeer ruime douchehoek, wastafel, en vrijhangend toilet.

 

achterhuis23De voorzieningen voldoen volledig aan de eisen van deze tijd. Zo is er onder andere een TV met ingebouwde DVD-speler en kabelaansluiting. Het solar verwarmde zwembad van 11 x 5 meter, voldoet aan alle wettelijke eisen van een openbaar zwembad. 's Avonds is het feeëriek onderwaterverlicht. Dit bad wordt door slechts drie vakantiewoningen gebruikt, dus eindelijk heeft u dat bijna prive-zwembad in uw tuin!

 

De omgeving is meer dan fraai. Het Achterhuis ligt te midden van een hoogstamboomgaard met kersen-, appel-, peren- en pruimenbomen. Groene hagen in de boomgaard zorgen voor voldoende privacy. Over de naastgelegen Lingedijk lopen twee mooie en beborde fietsroutes en lange afstand wandelpaden, beter bekend als LAWs. Het perceel zelf ligt binnendijks van de Linge. Een eeuwenoud zijriviertje stroomt langs de prachtige natuurlijke oevers van de boomgaard. De beide wateren worden door een monumentaal gemaaltje gescheiden. U vindt er verder een mooi terras aan het water, en via een steigertje kunt u met kanos van De Gelderse Morgen over de Hooglandsche Wetering naar het achterland peddelen, naar het natuurgebied "de Regulieren" van het Geldersch Landschap bijvoorbeeld.

 

Op de Linge kunt u, indien gewenst, stroomopwaarts via de Korne het ommuurde stadje Buren bezoeken of stroomafwaarts naar landgoed "de Marienwaerdt" varen. In het nabijgelegen Geldermalsen kunt u uw boodschappen doen of er een lekker ijsje eten op een warme zomeravond. Uitstekende fietsen van Batavus met 7 gripshift versnellingen, kindertandems en een burley cub aanhangkar zijn voor een mooie en leuke fietstocht met uw kinderen beschikbaar. Op loopafstand ligt het gemoedelijke dorpje Tricht met een paar uitstekende restaurants, waarvan één met een terras aan de Linge!

 

Naast een heerlijk vakantieverblijf is dit appartement ook zeer geschikt voor mensen die langer in de Betuwe willen verblijven vanwege hun baan, en meer privacy en een betere prijs willen genieten dan in een hotel.

Prijzen 2018

  week midweek weekend
Laagseizoen 460 275 295
Middenseizoen 695 425 445
Hoogseizoen 860 n.v.t n.v.t.

N.B. Tijdens het hoogseizoen is alleen huur per week mogelijk.
Wilt u op een afwijkende dag starten of eindigen met uw arrangement (m.u.v, zomervakantie)? Dit kan, onder voorbehoud, na overleg met De Gelderse Morgen. Neem hiervoor contact met ons op of vul onder 'opmerkingen' op het boekingsformulier uw verzoek in. Wij zullen u dan op de hoogte brengen van de mogelijkheden.
Boekingskosten bedragen 19,50 Euro per boeking.
Schoonmaakkosten bedragen 37,50 Euro per arrangement.
Wanneer u een combinatie-arrangement boekt betaalt u slechts eenmaal de boekingskosten.

Startdagen 2018

Startdata worden in onderling overleg bepaald  

Lodge in de Betuwe                               -

In Buurmalsen, het hart van de Betuwe, 
staat een hooiberg omgetoverd tot een sfeervol vakantieverblijf.
Gelegen in een hoogstamboomgaard
en met een prachtig zwembad

Meer informatie